Septembrikuus kolmandat korda korraldatava Eesti toidukuu juhtmõtteks on "Ma armastan Eesti toitu".
Selleks, et tutvustada, väärtustada ja propageerida kohaliku toidu kasutamist viidi meie lasteaias 14.septembril koostöös MTÜ Virumaa Mahetootjatega läbi neli kohaliku toidu töötuba. Esimene töötuba oli "Kohaliku tooraine kasutamine toiduvalmistamisel". Kohalikust toorainest valmistatud toidud oli järgmised: lambalihakaste hapukurgiga, aedviljatamp, toorsalat hiinakapsast ja tomatist, toorsalat kaalikast ja porgandist ja kohupiimakreem pohla-õunakastmega. Töötoast said osa ka Mõmmide ja Kiisude rühma lapsed. Teiseks õpitoaks oli "Erinevate smuutide valmistamine", kus valmistati maitsvat smuutit, mille koostiseks olid õunad, pohlad, leotatud toortatar, naturaalne jogurt, mahe mesi jne. Retseptidega saab tutvuda aadressil: www.mtupartnerid.eu . Ka selles töötoas olid lapsed aktiivsed osalejad. Kokkasid Indrek Kivisalu ja Kadi Neidak Foodstuudiost. Lõunasöögil oli kõigil lastel ja töötajatel võimalus toitu degusteerida. Tagasiside nii laste kui ka töötajate poolt oli positiivne.